JEJMS

think twice, that's my only advice

Telefoner, derivata och det naturliga talet e.

Kategori: Allmänt

Jag avskyr telefoner. Inte i allmänhet, de har sina fördelar. Men jag tycker inte om att prata i dom. Inte som mig själv i alla fall. Genom ett jobb går det bra. Då är jag anonym. Jag representerar inte mig själv.
Jag avskyr när jobbet ringer var och varannan dag. De vill oftast fråga om man kan jobba och jag är så fruktansvärt dålig på att säga nej. Om man bara säger nej och inte följer upp med en ursäkt blir det en konstig paus. Allt är bara allmänt obekvämt.
I måndags hade jag betygsamtal angående matten. Jag fick VG, läraren påstår att han redan antecknat VG på mitt namn när han såg provet. Han visste att jag hade kunskaperna för minst ett VG. Hmm. Det var ju dumt att jag inte läste på nu senast. Hade jag vetat att en timme med snoken i boken hade gett ett MVG.. Han tycker att jag ska läsa D-kursen nästa termin och överväga en mer matematisk högskoleutbildning eftersom jag har huvud för det. Lustigt. Jag har aldrig trott att jag skulle ha matematiskt IQ på det sättet. Vadå matematisk utbildning? Vad blir man då? Ingenjör? Den som lever får se. Det är hur som helst trevligt när folk tror på en.
"Det tvivlar jag inte på Jessica. Du kommer gå långt, utan tvivel."