JEJMS

think twice, that's my only advice

Går som om jag skitit på mig...

Kategori: Allmänt

... och det värsta är att det finns en verklig risk att jag gör det också!! Jag har så ooooont! I hela kroppen men allra mest i framsida lår. Vetskapen är få förfunnat vilken nytta man har av framsida lår när man ska ta sig från stående läge ner till toalettstolen.. Jag önskar för typ första gången i mitt liv att jag vore man så jag kunde stå och göra ettan åtminstone. När jag var ute med Mio imorse kom jag på att det var fullt möjligt att gå i någorlunda takt om jag använde höfterna sådär som dom gör när de tävlar i gång. Hur löjlig ser inte en tjock tjej ut när hon går på det viset runt kvarteret med mjukiskläder, en opropertionerlig hund som drar och sliter och ett smärtsamt ansiktsuttryck. Och hur smidigt det gick att plocka upp efter henne.. det tänker jag inte ens gå in på!

www.seatup.se

What goes up, must come down..

Kategori: Allmänt

Det har varit bättre. Jag sover dåligt. Vaknar eller ser till att jag vaknar runt åttatiden på morgonen men för den sakens skull kan jag inte somna ordentligt på kvällarna. Igår var hon närmare två sista gången jag tittade på klockan. Jag är lite stressad. Jag har haft en riktigt trevlig vecka med våriga dagar vilket har lett till att plugget har legat lite bakom.

Jag låg och tänkte på djupa saker angående mig själv igår kväll. Efter att jag i mitt huvud byggt en alldeles ypperlig mening av vad jag tänkte på slog det mig att jag skulle skriva det här, men nej. På gott och ont har det alltid funnits och kommer nog alltid finnas tankar hos mig som är så personliga att jag inte kan dela de med någon annan. Ibland avskyr jag mig själv för det, att jag envisas med att bära vissa saker helt själv. Ibland prisar jag mig själv. Som när jag dömer någon. Jag är ganska fördömande, det är jag fullt medveten om. Kanske är det därför jag inte lämnar ut allt jag tänker alla gånger för jag vet hur hård domen kan vara, jag fäller den själv dagligen. Det jag säger högt, kan jag också stå för, oftast..

Jag ska läsa, läsa, läsa. Redigera utkastet. Ta min sista tur för den här terminen till Härnösand. Städa lägenheten och bära in all lös inredning i hall, badrum och kök till övriga rum. Lämna in utkastet. Åka till Egypten och ha det underbart. Evakuera till Tott. Skriva hemtenta. Färdigställa och lämna in forskningsplan. Sen runt maj kanske karusellen saktar ner lite grann. Out.

Toppmoderna morföräldrar

Kategori: Allmänt

I torsdags fyllde min moffar Totte 73 år. Hans barn och barnbarn åkte ut till Hamra i fredagskväll för att smocksa smögga och gratta. Moffar har så länge jag kan minnas varit väldigt anelägen om att inte låta tiden och utvecklingen gå om honom och han ägde dator, fax, skrivare, you name it på ett tidigt stadie. Han var först i familjen med att skaffa en mobiltelefon och var så frälst att han köpte en till min mamma när hon fyllde år. Utvecklingen eskalerar men mommo och moffar ger sig inte. I fredags efter kaffet reste sig mommo upp och kallade in alla "töisar" in i deras sovrum för att titta på dukar. Min mommo har fått det omtalade TRADERA-SYNDROMET och köper ihjäl sig på just borddukar. Men svårslaget är moffars kommentar när vi kommer ut i köket och säger:
- Moffar du får skaffa lösenord på datorn, hon kan ju inte sluta buda på dukar!
- Ja, vi pratade om det igår och hon lovade att lugna ner sig...

Tillägnat Rosalinda <3

Kategori: Allmänt

I förmiddags fick jag ett sms av fina Rosalinda, en ren uppmuntran i form av att hon uppskattar att jag bloggar. Jag lägger en helt annan värdering i begreppet blogga än vad jag anser att jag gör här men det är la helt individuellt.. Jag kopplade just in radion och Christer drog igång: Vafaen är klockan redan två??! Klev upp imorse, kasta i mig lite frukost för att sedan koppla upp mig på Connect för handledning med de andra och Saga. Runt 12 sa vi hejdå och jag kasta mig till affärn för att lämna glas och köpa snus, 41,50 KRONOR för en dosa porta, SKJUT MIG!! Hem, in i duschen, telefonen ringde och en timme senare har jag och A-K reviderat forskningsplanen och hittat ett bra avstamp efter den handledning och de kommentarer vi fick idag. Nu ska jag plocka undan sen måste jag läsa. Hade tänkt läsa en hel bok idag men det kan jag ju glömma nu...

Ikväll är det tillvalskväll för stambytet, ska bli spännande och se en rackarns prototyp för vårt framtida badrum. Den 22:a april till den 11:e maj bor vi på Tott hotell dåraaa! Tack för mig.

PS. Jag saknar Rosalinda, Johanna och Cecilia massor massor massor!! Puss på er!

Sådärjaee..

Kategori: Allmänt

Hallen är dammsugad, tårtans rester slickas upp i en matbod i nisseviken, tårtfatet diskat, diskmaskinen (åh du underbara trogna diskmaskin!!) igång. Kökskaklet har fått sig en rejäl snyting av Mr Muscle, kaffebryggaren avtorkad, Joel är fyllda 24 och jag tar min hand från att vara husmor för att återgå till akademins värld. Skulle bara blogga lite först ;)

Sjukt jävla glad!

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla happy idag! Solen skiner och himlen är klarblå, älska våren. Vi snubblade lite på problemformuleringen till Buppsatsen igår, tog ett steg tillbaka och bestämde oss för att höras idag. En liiiten tanke kröp in i mitt huvud men jag slog bort den och tänkte att A-K kommer säkert på nåt bra. Idag skickade A-K ett förslag som jag inte såg nåt fel på men i ren desperation att visa att jag också funderat la jag fram min och hon gick i taget. Den är ju göörbra! Så ja, efter lite diskussion och mindmapping har JAG fixat problemformuleringen då ra...

Igår var jag nere på Polisen och fixade ett nytt pass. Bilden blev INTE bra. tjocktjej.se. Men vem fan bryr sig??! Ja, jag är lite småfet men jag tänker fanimig inte gå runt och må dåligt över det! Jag kan promenera/jogga för att det är bra för Mio och för att jag blir stolt över mig själv efteråt, kommer jag i de bästa jeansen är det bara ett plus. Kommer jag inte i dom tänker jag inte hänga läpp för det! Just idag är jag stark. Just idag är jag fin som jag är, just idag är jag smart, just idag är jag glad, just idag är jag JAG.