JEJMS

think twice, that's my only advice

OrDnInG

Kategori: Allmänt

Struktur, ordning och reda, en plan. Jag behöver det. Planen är mitt lugn, min naturliga betablockare. Utan vetskap om vad som var, vad som är och vad  som komma skall är jag stressens ansikte. Det här är åt H. Att få hjärtklappning bara för att jag inte hittar en penna. Det kanske är en diagnos, kanske bor en liten asberger i mig? Troligtvis bara det gamla hederliga kontrollbehovet som de flesta av oss lider av. Jag vet inte vad jag ville komma till. Att jag är stressad. Att jag vet varför. Att jag inte kan göra något åt det. Att jag måste släppa stressen och lägga fokus på det jag kan styra just nu, och ta det andra när det kommer. Ser alla stresshormon frisättas i min kropp. Känner hur de förhöjer mina sinnen. Känner hur de bryter ner. Synapserna smattrar. 
.lugna.ner.dig.kvinna.

Liten tjej..

Kategori: Allmänt

Ungdom 19-25. Jag är 26 vilket i många fall innebär att jag är vuxen. Tack du. Imorgon ska jag jobba, NY på jobbet.. hjäääääääälp! ska jag? menar du mig? Körde ut till Näs så jag inte har så långt att åka imorrn, hoppade högröd in i bilen. Jag blir så VARM när jag är nervös! Pratade högt med mig själv. Peppade, lugnade. När jag tänker blir det för mycket och jag stressar upp mig själv, men om jag pratar högt så kan jag faktiskt mer eller mindre lugna ner mig själv. Lite konstigt kanske men vad gör man inte. Ringde Emma B som lugnade ännu mer. Nemas problemas, piece of cake, lätt som en plätt. Det gick över. Blev ganska snart nervös igen, men till en mer rimlig nivå, inga svettiga vallningar eller andningsvårigheter.. Sova kommer jag nog inte göra så mycket, men det det är okej. Nervositeten lär ju sparka upp mig imorgon bitti, och tröttheten bör däcka mig trots en främmande säng på kvällen. 
 
För övrigt är det en objuden gäst i mitt hus. Den djäevueleeen (typ en halvmeter mellan ögonen) smet över golvet och in under mattan förut när jag skulle sätta på värmen. Tog toffeln och dånade på mattan cirka 623 gånger. Lyfte misstänksamt på mattan... Så sitter det svinet inkilad mellan två golvbrädor! Vågar inte närma mig vidare med risk för eventuella utfall så I left the building. Och nu, när jag kom satt The Beast bakom toalettbordet och hånade. Dånade på med toffeln, men hen är smart och smet in i hörnet. Jag har inte tillräckligt långa verktyg som kommer åt i ett hörn. Möjligtvis är The Beast skadad, jag trodde det men nu är jag osäker föööör..... HEN ÄR BORTA!!
 
Jag har ett problem, jag vet. Jag är för jävla rädd för att avlägsna djävulens avkomma.
Spindlar.
Hela jag låser, varenda muskel fryser krampaktigt.
Ett rop på hjälp.

Mina nya pjux..

Kategori: Allmänt

Shopping, shopping, shopping. Efter en sommar på Stora Karlsö har jag minst sagt tagit igen för förlorad tid i byxorna på en hederlig i-lands-konsument. Beställde ett par pumps från nelly. Vet inte vad jag tänkte på, var på jakt efter ett par utan platå, insåg inte att de jag klickade hem var 11,5:or. Det är för högt för mig. Insåg inte heller att de var ganska spetsiga i tån, inte för mycket så att det blir fult (enligt mig), men tillräckligt för att det ska bli lite för trångt för mina tår. Min tår (fråga mig inte varför) spretar när jag står på tå. Men i mina funderingar på om jag skulle returnera pjuxen så lyckades den lilla djävulen ROSALINDA sitta på min axel. Hon vann fallet och skorna fick bo kvar.
 
PROJEKT 11,5:orna:
Steg 1: Klara av att ha dom på fötterna.
Steg 2: Klara av att stå i dom.
Steg 3: Klara av att gå i dom.
Steg 4: Klara av att gå ut i dom.
 
Jobbar flitigt på steg 1. Om jag tränar duktigt kan vi nog se dom svira omkring på stan runt oktober 2014..!