JEJMS

think twice, that's my only advice

Återfall

Kategori: Allmänt

Just because everything's changing doesn't mean it's never been this way before. All you can do is try to know who your friends are as you head off to the war..

Skulle kunna säga att jag tagit ett återfall. Känslan av att jag att jag har ett värde och att det finns orsak att hålla huvudet högt är idag som bortblåst. Viljan att lägga mig under en sten är stark och genuin. Jag var rädd att det skulle bli så här men tänkte att jag är stark nog att tåla. Underkänt på den profetian. 

Now we're back to the beginning it's just a feeling and no one knows yet. But just because they can't feel it too doesn't mean that you have to forget.

Misär

Kategori: Allmänt

Bara tre timmar kvar av den här helvetes 13-timmars färden. Vill man resa billigt får man lida fysiskt. Ont i röven, svullna fötter. Har just besökt den där snusk-skrubben som de kallar toalett. Nån jävel hade bajsat! Fi fan asså! Någon spelar för hög musik för att lurarna ska kunna hålla det privat, någon annan verkar inte tycka att det är nödvändigt att stänga av ljudet på ipaden när hen spelar angry birds. Jo men så att många mil kommer man för en fyrhundring.. God Jul väl!