JEJMS

think twice, that's my only advice

WOW

Kategori: Allmänt

Drick sol och doft!!

Kategori: Allmänt

Nu grönskar det i dalens famn
Nu doftar äng och lid
Kom med, kom med på vandringsfärd
I vårens glada tid
Var dag är som en gyllne skål
Till bredden fylld med vin
Så drick min vän, drick sol och doft
Ty dagen den är din

Oooo JA! Sommarlov var det ja! Respondentskapet är inlämnat och uppsatsen ska bara kastas på lådan så tekniskt sett har jag sommarlov. Stack iväg på ett "snabbt ärende" i eftermiddags, tjii fick jag. Fet bilkö i hela stan, vecka 22! USCH! Efter ungerfär tre gånger så lång tid som beräknat kom jag iaf hem utan en köksradio och med picknickfille istället. Fick radion av görlsen när jag fyllde år men fick en liiiiite större och liiiiite bättre av Joelbitar så lämnade tillbaka görlsens idag. Så ifall ni undrar vad jag fick av er så blev det en sockerportionerare och en picknickfille istället.

Nästa vecka kommer jag för första gången sen slutet av augusti 2011 inte behöva ägna en ynka tanke åt plugget så jag ska roa mig med att jobba och städa upp i hemmet. Jons rum är fortfarande ett bombnedslag sen stambytet så tänkte reda ut det. Men framförallt ska jag sola om vädret tillåter, införskaffa skönlitteratur. Har inte sen skolstart kunna läsa en enda vanlig bok utan att få dåligt samvete gentemot kurslitterturen så i sommar ska det läsas! Och sist men inte minst ska jag shoppa upp resten av lönen så att jag är lika ruinerad som en rådis bara för att det är så KEEWWL att inte ha ett öre på kontot! YAY!!

Varför inte?

Kategori: Allmänt

Varför sitta i samma rum och titta på samma tv när man kan sitta i olika och titta på varsin? Gilla iMessage.

Brännbart eller kompost??

Kategori: Allmänt

Nedräkningen har börjat och det är 3 ynka dagar kvar på vårterminen 2012. Så jevla gött assååå! Sommarn närmar sig inte med stormsteg för den är redan här. Tecken som talar för det är dels den extrema värmeböljan förra veckan med temperaturer närmre 30 degrees..! Det andra som talar för sommarens intrång är att Mio byter kläder. Hemmet pryds av hårbollar som inte håller sig i hörnen utan flyger omkring lite överallt. Dammsuger gör man varje dag och borstar hunden. Frågan är då var man gör av den dagliga, maffiga pälsskörden? I brännbart? Eller i komposten?

Konfidensintervall

Kategori: Allmänt

Ja, konfidensintervall var det på tapeten i förmiddags. Loggade in på jourdialogen och fick det bekräftat för oss att det var överflödigt att räkna på, GÖTT! Anna och Emma var också på dialogen, saknar dom små äggen. Och Bettan såklart! Jag dööööör nästan varje dag för Bettan skull :) :)

Skypade med Jonna efter ungefär tusen år, en mycket trevlig lite stund som avbröts av en Arriba-man hängandes på ringklockan. Och det var goda nyheter som hängde på dörrn. Muntliga i alla fall. Ryktet längs med innergården är ju inte så uppmuntrande så att säga men trampa runt och oroa sig för något man inte vet är ju lika meningsfullt som att fiska i en vattenpöl. Spring inte nerför en brant trappa om du inte vill stå på öronen så att säga..!

På torsdag ska preliminärt slutmanus in på B-uppsatsen och små gospelkörer sjunger frälsande toner på mina axlar. Ljuset i tunneln, sommaren! Kvällar och helger utan en konstant nagel i ögat, även kallad hjärtklappning, ångest, panik och allt sånt där.. Men lugn i storm, man ska inte ropa hej.......

Mot alla odds

Kategori: Allmänt

Hemkommen från worket dåra.. Intressanta kunder i driven idag. Först rullade idol-Olle fram med kepsen nerdrgaen och påminde lite om en skygg rabbis mitt i strålkastarljuset. Förutom att det inte fanns något strålkastarljus för serveringen var lika öde som Tjernobyl och jag bryr mig väl inte om honom, han är ju inte Bono precis! Sen kom Fien och Jenny, ganska mycket ballare än Idol-Olle om jag får säga det själv..

Räknade samtalen i min samtalslista och jag ringde idag 49 stycken samtal till rekryterare och chefer runt om i Svea Rikes Land, fick 10 napp. 10 respondenter var vad jag behövde men inte kunde jag väl tro att det skulle kräva 49 samtal att uppnå heller!
3-0 till Sverige och bröderna Söderström gapar i soffan. Jag tror jag kollar gårdagens BB på webben istället ja.

Sannolikhetslära

Kategori: Allmänt

Hahahahahaaaah! Man behöver inte vara ointelligent för att vara dum:
"I institutionens korridorer hördes de plågsamma skriken från hans kollega som försökte motbevisa Newtons lag om gravitationen. Han gjorde det genom att oupphörligen släppa ett strykjärn på sin fot".

Jag gick och la mig igår. La undan böckerna för natten och studsade upp vid halv 7 imorse för att återgå till dom. Hann inte med så mycket innan jag märkte att nätverket inte fungerade som det skulle, fick lite panik samtidigt som jag nästan önskade att det inte skulle lösa sig så jag kunde slippa. Med lite innovativt tänkande fick jag dock ner tentan... på joels jobbdata som inte har word inlagt. Trodde att jag kunde få in det på ett usb på nåt vänster men lyckades ICKE och i all stress fick jag helt enkelt skriva av tentan till ett dokument på min dator. Så minus 40 minuter för min del. På grund av den tidsförlusten stressade jag igenom uppgifterna (i onödan visade det sig vid 1-tiden) och det är min stora fallgrop i tentaskriviningar. Jag är sämst på att gå tillbaka och komplettera, slutar alltid bara med att jag skrollar lite och skickar in det i ren uppgivenhet.
Så nä, antingen gick det, eller så gick det inte alls. Kommer ändå att bläddra i litteraturen hela maj för uppsatsens skull så blir det omtenta så jag får jag helt enkelt ta den smällen..

F som i underkänd

Kategori: Allmänt

Imorgon är det metodtenta, sorgligt nog. Om jag klarar den borde jag köpa en trisslott för jag har inte gett mig själv särskilt stadiga förutsättningar. Velar fram och tillbaka om jag ska natt-plugga för första gången i mitt liv. Det är inte min grej, att sitta uppe en hel natt och färdigställa eller förbereda. Det finns faktiskt även vetenskap om att hjärnan kvällen innan ett test bara ska avslappnas. Man ska kolla en hjärndöd rulle som inte kräver någon koncentration eller tankeverksamhet. Problemet är att hälften av kunskapen som då ska sjunka in inte än har matats in i mitt hjärnkontor. Så mata, mata kunskap hela natten kontra sova och hoppas på rätt frågor imorgon och om inte det scenariot infinner sig, omfamna en omtentamen..