JEJMS

think twice, that's my only advice

I fönstret lyser solen och du är nästan vaken..

Kategori: Allmänt

Ibland känns det förjävligt faktiskt, allt känns fullständigt åt skogen. Men det kunde alltid vart värre. Oavsett om du är hårt drabbad finns det nån annan i världen som har det värre. Och det bara är så. Världen är inte rättvis, vissa drabbas hårdare, vissa kan tyckas inte drabbas alls men risken att dom känner sig skonade och lyckligt lottade är förmodligen inte särskilt befintlig. Världen är inte rättvis så det är ingen ide att vänta på vändingen, på belöningen för att du fått lida. Ta kommando. Lead when no one else will.. Om inte du trivs med dina kort, spela inte på dom, Det som inte dödar härdar, använd ditt lidande till din fördel, du är starkare, mer erfaren, visare. Lev för det du har istället för att sluta leva för det du inte har. Efter regn kommer solsken men vem har sagt att regnet skulle vara kortvarigt? Allt sitter i dig, i ditt huvud, i ditt hjärta, i dina vänner.  Its a cruel, cruel world to face on your own, a heavy cross to carry along, it takes two, its up to me and you to prove it.. 

Borttappad

Kategori: Allmänt

Bakfull vareviga dag. Så känns det i alla fall, sliten och kraftlös. Minst 9 timmar sömn men ändå ett suddigt sinne, evigt gäspande och värkande muskler. Total förvirring och extrem koncentrationssvårighet. Hurtigheten och det höga tempot som bortblåst. Var är hon? Var är Jessica? Var är jag?

Evigt solsken över ett fläckfritt sinne..

Kategori: Allmänt

Himlen har inga gränser. Ödet. Att vara ämnad. Åt någon, eller något, en plats, en händelse, en handling. Det verkar åt båda hållen. Med allt gott kommer något ont, och med allt ont kommer även något gott. Tiden läker inte alla sår, för vissa kräver behandling. Vissa är för djupa för att självläka, de blir infekterade och växer, växer och växer tills någon tvättar dom rena. De såren, de som är så djupa, de såren lämnar ärr.  Bränt barn skyr elden. Men ett ärr finns där för att påminna om såret som faktiskt läkt.  Mening. Livets mening? Varför ställa frågor som inte har något svar? Eller har den ett svar? Vem vet, men kanske om man börjar från start. Följer sin instinkt, söker lyckan. Om man finner lyckan kanske man kommer närmre svaret. Lyckan, Är lyckan verklig? Tillåten? Tar avund över, eller är lyckan starkare? Den borde vara det, starkare. Lyckan borde vara oslagbar. Ödmjuk, hänsynsfull, respektfull men ändå stolt och underbar! Lycka, eternal sunshine of a spotless mind...