JEJMS

think twice, that's my only advice

Jag har blivit LURAD...

Kategori: Allmänt

Haha, orsaken till att jag har ett tiotal "missade" samtal i veckan från mystiska nummer är detta. Jag är en sån person som ignorerar samtal som kommer från telefonförsäljare eller marknadsundersökningar. De senaste dagarna har det dock ringt helt frenetiskt på den rackarns luren. Så jag bestämde mig för att svara på ett samtal. Jag skulle vara kort och på gränsen till otrevlig och bara säga nej tack.
 
Och så börjar det. Ditt nummer slutar på 88 eller hur? Ja. Då stämmer det att du har gått vidare i en lottdragning som pågår i 20 dagar du har chans till vinst alla dagar. Bla bla bla. Rösten i mitt huvud: "tänk om du vinner, spelar man inte kan man inte vinna, tänk om..!". Jahapp, en kommer troligtvis svära över detta om ett par veckor när jag inte vunnit ett korvöre och sitter i telefonkö för att avsluta skiten.
 
 
 
 
 
 

Ljuva höst!

Kategori: Allmänt

Nu är du fasen här!! Regnet fullkomligt öööööser ner, jag har serverat mig själv en kopp K, tänt ljus och tinat en bulle från frysen. Mys mä mig själv. Svävar fortfarnde på moln efter månadens händelse igår. Säsongspremiären av Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami gör mig lycklig. Många skrattar åt mig, och tror att jag skämtar angående mitt absoluta favoritprogram, men jag menar allvar. Och det bästa av allt! Den här säsongen har Maria fått en bästis, Mindy, och Mindy är lika underbar som Maria, alltså lycka gånger TVÅ!! OMG!
 
Annars går bilen bra... Jobbet känns apmycket bättre efter det stora reformbytet för några veckor sen. Jag har blivit tillfrågad att vara med och rekrytera en ny, vilket är kewl. Ska sätta mina nyförvärvda kunskaper på prov, det e najjs. I övrigt har jag varit väldigt diplomatisk, känns som om jag kommit till nästa steg i att åldras. Ett sånt där steg som man ser tillbaka på och minns hur man rent mentalt ditsanserade sig från vissa människor med ursäkten att personen är så ung. Aaaru, för varje grå hårtstrå jag rycker blir jag lite visare..!
 
 
Fäääänk ju and good najjt!

ÖVERlevnad

Kategori: Allmänt

Inte i den bemärkelsen att man dör, utan att man lever en liten skvätt över sina tillgångar. Jag gör det, litegranna... En vecka kvar till löning, sen efter ungefär en vecka till kommer ju studiestödet oxå. Och det ligger ju ingen campusvecka inplanerad där så inga utgifter på nån tripp till Härnösand. Vilket betyder att man kan slänga ut en lax på en höstjacka, trots att man kommer behöva en ny vinterjacka i år oxå.. Höhöh. Egentligen inte. Inte jag, jag gör inte så. Men nu gjorde jag det. Och om den inte är helt sjukt j*vla fin och sitter som en smäck så åker den tillbaka igen. BASTA.

Flyg fula fluga!

Kategori:

I söndags tog den lilla familjen sitt pick och pack, klämde in sig i den lilla familjebilen och styrde mot stan och hemmet. Joels semester är slut, kubb-vm över och därmed även sommaren. Plugget har inte dragit igång än och jag hade inte så mycket jobb den här veckan så dagarna har ägnats åt hushållet. Plantera om blommorna, måla om byrån, dammtorka och andra sysslor som skapar ro i själen när man är klar och beundrar sitt verk.

Inatt hade vi en högst ovälkommen besökare i sovrummet.... En FLUGA!! De små odjuren är ytterst sällsynta här i "storstan" men eine kleine jävel.. Vi äger ingen flugsmällare heller för den delen. Att något så litet kan orsaka vansinne......