JEJMS

think twice, that's my only advice

ÖS!

Kategori: Allmänt

Skymtar solen i horisonten i övrigt är den i stort sett borta för den här dagen. Vecka 9 har för mig blivit ett maraton med inlämningar måndag och fredag, jobb måndag, tisdag, torsdag och lördag och så fyller lille Joel OCH lille Alice år på söndag, måste knöla in presenthandel efter jobbet på lördag..

Missade trevlig dag i solen med Emma, Emma och Amanda på grund av detta maraton, dagar som denna suger det att vara student. Har haft balkongdörren vidöppen hela dagen bara för att simulera känslan. MEN problem- och syftesformulering är formulerade, sex stycket vetenskapliga och internationella artiklar är fastställda så nu återstår bara läsa och få ner det hela lite prydligt i mallen innan fredag. Som sagt så suger det att vara student dagar som denna men känslan av att vara en supermänniska är ganska mäktig den med..

Rikedomar är lätta att uppnå om man är villig att jobba för dem...

Kategori: Allmänt

Nu har jag fyra stycken sidor med fulltext. Jag har inte skrivit någon avslutande diskussion än men vågar inte hoppa på det då mina diskussioner sällan blir särskilt långa. Jag önskar jag kunde kasta in en modell eller ett diagram men dom fula fiskarna har tydligt skrivit ut i uppgiftsbeskrivning att minst fem sidor med fulltext ska lämnas in. Jag känner mig som en mjölkad ko som bara måste leverera 10 liter till. Stackars, stackars lilla mig!'

BRÄND!!

Kategori: Allmänt

Jag. Jag är ju så fruktansvärt bränd! Jag är så himla dålig på att vara distansare. Istället för att ringa en av mina hjälpsamma kursare när jag får lite motvind lägger jag ner för dagen när detta sker. Sen sitter man här, dagen innan deadline. Jag är en hemsk hemsk männscha som har flutit igenom en hel termin med en sådan minimal ambitionsnivå. Men nu, nu du, nu har jag mött min like. Uppgiften som möjligen kan krossa mig. Uppgiften som chockar in mig i uppvaknandet av att jag måste skärpa mig. Hade jag någon moral i kroppen borde jag ringa CSN och säga att jag inte är värd deras pengar. Nääee! Nä, CSN är hemska männschor dom med så dom kan gott bidra med ett par kronor bara för att..! Imorgon senast 16.00 ska fem sidor in exklusive försättsblad och referensförteckning, vid lunch idag hade jag en halv. Nu har jag nästan tre, inte två och en halv utan nästan tre!! Usch för mig. Skäms. SKÄMS!

Ny telefon på ingång..

Kategori: Allmänt

Ny telefon är beställd och borde dyka upp vilken dag nu, den gamla skroten verkar känna av hotet och insjuknar mer och mer för varje timme.



Hoppsan! Ett systemfel har inträffat. Startar om...

Shape up!

Kategori: Allmänt

Nu du! Nu är det dags att shape:a upp! Vi har fått studiehandledningen (finally) och det här med B-uppsats är ju skitläskigt fast ändå najs, nu är det på riktigt. Universitetsstudier som heter duga. Och min slappartaktik som jag lyckats glida på sen urminnes tider är nog över nu.. Utkast ska lämnas in nästan varje vecka, vi ska agera opponenter och respondenter och så vidare. Egypten ser ut att ha blivit hyfsat bra tajmat (skickligt med tanke på att jag läser tre kurser paralellt just då) en utkastsinlämning samma dag som vi åker så får helt enkelt se till att få den färdig innan helgen. Får nog även inse att böckerna som ska streckläsas vid poolen troligtvis kommer vara kurslitteratur.

Men, men, small price to pay!

Ingen risk

Kategori: Allmänt

Trött hund och bullbak. Joel ville att vi skulle baka många släta bullar och att de skulle vara krämiga inuti. Ehm, hur tänker du då? Råa? Tror jag behöver träna lite på just den punkten, släta krämiga bullar.. Moster Eva ringde i förmiddags, hon hade fått en avbokning så om inte jag skulle passa på och kolla tänderna. Tack och lov för det! Tydligen har jag jättefina tänder. Inte en påbörjan till hål, finfint tandkött och inga jättehemska men från snusningen, än så länge. Släktrabatten fick bli en liten polering så nu inbillar jag mig att dom är vitare än vanligt.

Känner mig lite hjärntvättad med tandvård sen Emma påbörjade sin utbildning. Funderar på om jag inte ska ta Folktandvården som verksamhet för min utvärdering, så kan jag verkligen hjärntvätta tillbaka..

Grupp 4

Kategori: Allmänt

Sååådärjaae! Då var man lite på banan igen då efter den där dippen i december, som jag dock tröstar mig med var förekomlig hos de flesta. Skypat med Grupp 4, alltid lika trevligt. När vi inser att alla ligger lite sådär lagom efter och inte har så mycket att säga om litteraturen droppar Lotta:

- Jaaa, fast jag kände att jag ville höra era röster och så..

Helt sant, det finns inget så uppmuntrade som att få höra att alla andra också ligger efter och tycker att det är lite tungt nu. Så vi ägnade resten av timmen åt att prata om Lottas framtida bebisliv, grillningar på stranden och utlandsresor. I Grupp 4 finns vi för varann på ALLA plan!

Majs

Kategori: Allmänt

Jag är inne i en sån där förfärlig period när ingenting ätbart känns gott eller frestande. Jag blir hungrig men det finns ju inget gott i hela världen man kan äta.. Man tänker: Jag ger fan i att äta. Men det tar bara några minuter innan allt man kan tänka på är hur hungrig man är. Till frukost idag åt jag majs! Öppnade upp en burk, hällde av spaden och saltade. SÅÅ JEVLA VÄRDELÖST!

Fjantigt

Kategori: Allmänt

Ibland undrar man vad som skiljer en vuxen männsika från en.. som inte är vuxen. Jag har haft en klar definition av den vuxna männsikan, men den har fått sig ett par törnar sen en tid tillbaka. Jag fascineras av människor som inte klarar av att ta ansvar för sig själva. Gnäller, klagar och skyller på auktoriteter i sammanhanget som enligt dom inte agerar rätt. Du har inte funderat på om du måste anpassa dig efter det som erbjuds och ansvara för att DU genomför det som förväntas. Det jag menar är att jag trodde att vuxna människor visste att man ansvarar för sig själv livet igenom. Men tydligen inte, Inte när man kan omformulera begreppet ansvar och gnälla sig fram.


Jag längtar till april, massor, massor, massor! En liten sväng till ett varmare land om året är bra för min själ.

2008 - Australien
2008 - Mallorca
2009 - Sydostasien
2010 - Egypten, El Gouna
2011 - Turkiet
2012 - Egypten, Sharm El Shejk