JEJMS

think twice, that's my only advice

Lindad handled och skadeskjutet ego

Kategori: Allmänt

För helvede Mads! Orka med en själv en dag som denna. Hur kan det vara att man bara vaknar en dag, en dag som vilken annan, ser sig i spegeln och tänker "im hideous!".  Jag har haft känslan hela dan, undersökt alla kroppsdelar i spegeln, vridit och vändt och nej, jag är ju en hemskt ful människa. Herregud, var kommer den känslan ifrån, om det nu skulle vara så varför tänkte inte jag på det igår? Eller dagen innan? Eller förra veckan? Jag vill inte känna så, jag känner hur hela jag krymper (då menar jag INTE fysiskt för jag känner mig ju svullen som en mammut!). Allt som är jag bara förminskas och försvinner. Jag vill inte att nån ska se på mig för då kanske de mår illa.

Ber om ursäkt till det fåtal som läser detta, jag för den här bloggen bara för att skriva av mig och ni ska inte tro att jag har nån slags livskris och sitter med sömntabletter i hand. Jag är nog mitt gamla vanliga superheta jag imorrn. Men idag skulle jag fan behöva en "bred last"-skylt hängandes över höft- och rumppartiet ;)

Vi har ju skuggorna bakom oss, trots allt :)

Kategori: Allmänt

17 maj i 3 minuter till. Världens mysigaste helg, verkligen! Fan vad man har det bra, När man har det så bra som jag har nu (och då menar jag väl lite mera mentalt det är ju inte så att jag skulle tacka nej till att byta den här smala soffan och sovsäcken mot min renbäddade breda säng och duntäcke), men ja då blir det helt plötsligt lite för mycket att ta in, lite för bra för att vara sant och jag fäller ut taggarna. Förbereder mig på smällen som kommer när som helst nu, dagen när bubblan spricker. 

MEN jag ska jobba på det, sluta vänta på smällen, bara ta dagen som den kommer och skulle nu den där smällen komma så tar jag det då. Det finns ingen väg tillbaka men massvis med vägar framåt, bara att vandra vidare. Lever gör jag för att det är kul att leva,