JEJMS

think twice, that's my only advice

Enough is ENOUGH

Kategori: Allmänt

Nee-eejj! Nu orkar jag inte mer. Det snöar, igen! Jag har stått ut, tagit världen och dagen för vad den är. Njutit av den sol som funnits och accepterat den frånvaro som solen mestadels lyst med. Men nu smäller det! Nu är det nog! Idag är det dentjugoandramars och det snöar, det är nästantreminusgraderute!! Jag ska stilla alla stormar i min själ, det var min plan, men vad är då detta för förutsättningar? Yttre faktorer arbetar emot mig. Med hjälp av vårens försiktiga omfamning hade jag hittat ett verktyg, en källa av positivism. Men tji fick jag. Så här kommer det som egentligen går emot mina principer. Ett dövlande om vädret. Det sprakar i spisen och hundarna tuggar bort snöklumparna i tassarna. Katten stirrar maniskt ut genom fönstret på det vinterlandskap som i sakta mak byggs på. Mysigt? Inte ett dugg, jag har inget vintermys kvar i mig, det är inte njutsamt. Det är ett timglas som varit så nära att rinna ut så länge nu. Så länge att jag börjar tro att någon vänder tillbaka det när jag sover. En smygare, en spion. Tidningen fylls av det förfärliga med inställda båtturer under påsk på grund av all is. Det är ute med påskfirandet. Det är ute med alla sommarställen som brukar smygöppna i påskhelgen. Det är ute med oss alla. Vilket jävla väder.
 
 

T-zone

Kategori:

Fruktansvärt arg, ursinnig. Bubbel, bubbel. Det bubblar i mig. Växlar mellan att definiera bubblet för ångest och ilska. Ilska ångest, sak samma. Jag är vansinnig på alla som inte tycker om mig. TYCK OM MIG!! Bekräftelsehora.nu. Jo man tackar. Minsta tillstymmelse till beteende, kommentar eller handling som inte fullkomligt skriker "jag tycker om dig jessicaaa!", minsta möjliga och min övertygelse är total. Jag är hatad. Jo, det är sant! I know it, I feeeeeeel it!

Meeeeen... Nu är du lättad va? Va, va, va? Det kom ett men. Ja, prisa Gud här kommer skatteåterbäringen, vilken jävla lycka. ... Jag jobbar på det. Hanteringen. Sorteringen. Återvinningen.

Fakk åff!

Velpotta

Kategori: Allmänt

Förbannat att man ska vara en sån velpotta jämt. Att man ska gå runt med stämpeln efterklok i pannan. Vela fram och tillbaka, fram och tillbaka tills ett tecken kommer från ovan. Det övertydliga tecknet som bara har en nackdel. Alla andra ser det också. Roffe-stajl mitt framför snoken på en.
 
skyll. dig. själv.

Trött i ögat

Kategori: Allmänt

Man får lättare huvudvärk av mörk än ljus alkohol? SANT.
Mörk alkohol (rött vin, whisky, cognac, och andra mörka alkoholdrycker) innehåller flera hundra ämen olika ämnen och vid framställningen bildas biprodukter som kan ge allergiska reaktioner. Dessa biprodukter finns i mindre mängd i tex vitt vin eller klar sprit. Därför ger mörk alkohol oftare mer baksmälla.
 

Man blir snyggare av sprit? SANT. ;)
Eftersom så många hävdar att man blir snyggare efter några drinkar så kan det inte vara annat än sant. Alla dessa människor kan omöjligen ha fel, även om påståendet inte med säkerhet kunnat verifieras.
 

frågor på det?!