JEJMS

think twice, that's my only advice

Irri!!

Kategori: Allmänt

MÅSTE du ligga precis intill min stol??!


For evigt and ever!

Kategori: Allmänt

Det här måste ju vara världenslängstavecka! Den tar inte slut, det är bara onsdag idag, eller? JO. Något är fel, jag sover för mycket, igår släpade jag mig ur sängen i kristlig tid, resultatet var att jag var blyTRÖTT heeeela dagen igår och fick inte något gjort. Ändrade taktik idag och satte inget larm, resultatet var att jag ångestfullt släpade mig ur sängen i lite sämre tid men fortfarande så där jeeevla trött!

Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken.. NEHEEE tomten har kommit och gått för en hel månad sen, så Gud som är i himmelen du kan ju ta din snö och...censur...

"Family is a haven in a heartless world"

Kategori: Allmänt

Första inneveckan på campus för vårterminen avklarad, gött. En riktig tvättäkta beteendevetare förläste för oss. Anders hette han och skulle föreläsa om utvärderingar men vi ställde bara frågor om hans arbete som beteendevetare, vad han gjorde, vilken problematik han stötte på, hur han hanterade den och så vidare, ap-intressant!

Imorgon kommer mamma in med min baby! YAY! Saknar henne så det värker när jag är ifrån henne. Konstigt, jag gissar att det känns såhär fast 10 gånger mer när man har barn. Tossigt.

Joel tycker nog att det är en aning drygt när jag är borta. I måndags lagade han mat, i tisdags blev det en drive-in, han ringde igår och pratade om att ta en drive på Frasses, jag försökte få honom att köpa ärtsoppa eller blodpudding eller nåt i affärn, det är ju enkelt och han kan göra en matlåda med, men det verkar ha blivit en sallad på maxi.. Jaja, nu är familjens regering hemma igen, har diskat undan, ska dammsuga, sen styra upp något som vi kan laga till kvällsmat. Back to normal.

Tankegångar av tyngre karaktär

Kategori: Allmänt

En kaktus är en kaktus
och en katt är en katt.
Människan har den fria viljan 
därför kan hon sjunka till växternas nivå
eller stiga till änglarnas.


Fairytales don't tell children that dragons excist,
children allready know that dragons excist.
Fairytales tells children that dragons can be killed.


Då såg jag en bild av en flicka
med en skadskjuten kråka i famn
hon springer iväg genom skogen
så fort som hon någonsin kan

Och hon springer med fladdrande lockar
hon springer på taniga ben
o hon bönar och ber och hon hoppas och tror
att det inte ska vara för sent