JEJMS

think twice, that's my only advice

Ångermansland

Kategori: Allmänt

Året var 2006 när Jessica Anne Lydia tog studenten från Elfrida Andree Gymnasiet Visby. De följande 16 månaderna jobbade hon heltid på Folkeryds Konditori. Frågan är varför hon var en sån rackarns snåljåp som inte hade vett att tänka längre än näsan räckte och valde att inte gå med i A-kassan. Här sitter hon, hon har bränt sina livsbesparingar på 8 månader i 6 länder på andra sidan jorden. Hennes bil tickar på reserven hennes konto ekar, hon fick just en inbjudan på kaffe i Hablingbo men har hon råd att köra dit?? NEJ! Och allt hon kan tänka på är tusenlapparna hon kunde plockat om hon gått med i A-kassan för 3 år sen!!

Hey remember that time when I would only smoke Parliaments
Hey remember that time when I would only smoke Marlboros
Hey remember that time when I would only smoke Camels

Hey remember that time when I was broke

Glad Påsk!!

Kategori: Allmänt

Underbara bästa vår på Gotland. Solen skiner, Tuva ylar, Katten torterar en rådis.. Det är najjs, RIKTIGT najjs.

Att se en duktigt alkoholpåverkad Rosalinda hoppa höjdhopp. Att se henne dunsa fram sådär som bara hon kan, se hur hon kastar sig över ribban med huvudet före och rumpen efter, tro mig den var efter. Att leka stoppboll på fyllan tillsammans, att använda en basketboll vilket resulterar i ömma kroppsdelar och rödsprängda ögon. Att slänga in lite extra spänning i leken genom att släcka ner hela gympasalen. Att ta vätskepaus i form av öl, eller shots. Du, det är kul, riktigt jeeeevla kewl!!

Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting lixom kräver mer än nu.

Älskade vän

Kategori: Allmänt

Sverige, Sverige älskade vän..

Idag är det 2 april och jag har alltså inte arbetat sen jag kom hem den 25 mars, okej, okej det är bara en vecka och jag ska sluta tycka synd om mig själv och försöka lida med till exempel Johannes istället. När jag vaknar på dagarna går jag in och gör nån slags fruktost, kollar på tv ett tag. Leker med hunden och katten, sitter här och kollar runt. Kl 12-1 tar jag mig själv i kragen och går en timme på näs socken. Näs is the shit, men vissa dagar blåser det nåt helt vanvittigt. Idag var andra gången jag inte kunde få in nån annan tanke än aj aj aj vad ont det gör i öronen, aj aj aj det strålar ut i hela huvudet aj aj aj!

Du.Undrar vad du gör nu. Undrar vad du tänker på nu.

Glasen glittrar tyst på vårt bord, lika tomma som ord, visst är kärleken stor?