JEJMS

think twice, that's my only advice

Låtskrivare

Kategori: Allmänt

eller varför inte bara dra till med hitlåtskrivare??! Vad heter han med fluffet som skrev den där låten till frugan efter en olycka? What are words... CHRIS MEDINA (Ja, jag googlade..)! Jag sitter och rullar bland mina blogginlägg från stenåldern och hittar dessa ord:

Jag hatar tomma ord. Ord som faktiskt inte är nåt annat än ord. Som en muta, till den som får höra orden även om det kanske bara är dig själv. En luftcheck. Och det kryllar av dom. Hur mycket tal och konversation skulle utbytas mot tystnad om tomma ord inte fanns?


Läs ovan och fundera på vad han med flyffet sjunger... I rest my case..

Som handen i handsken!

Kategori: Allmänt

Mina nya dojjor sitter fint på fossingarna asså! Drog på mig dom och tänkte att jag skulle gå in dom lite samtidigt som jag pluggar, du vet mixa nytta med nöje.. Och dom sitter som en smäck... asså på riktitgt... asså jag får inte av dom nu... på riktigt, jag är ensam hemma... JAG FÅR INTE AV DOM!! :S

Jag är B..

Kategori: Allmänt

Sjukt nöjd! Fick ett B på de första 7,5 hp pedagogik och fick just veta att jag fick ett B på den andra 7,5:an oxå. Undrar vad som händer ifall jag nailar ett A på de återstående två.. Kan jag få ett A i pedagogik då eller blir jag sittandes med ett B? Oavsett är jag galet nöjd med mina B:n :) 

/ Stolt tjej.


Annars går väl bilen bra, har inte haft några strömavbrott på senaste. Typ. Det blåser rätt mycket och blir mörkare och mörkare. Mindre roliga saker sker, roliga saker sker oxå. Nån gång ibland blir man påmind om att man är vuxen, det här är livet, like it or not. Ja, vuxen och vuxen, jag kommer på mig själv med att känna mig precis lika liten som jag gjorde för 10 år sen, och för 20 år sen med för den delen..

/ Liten tjej.

Ensam...

Kategori: Allmänt

... men inte själv, hade föredragit motsatsen...