JEJMS

think twice, that's my only advice

Konfidensintervall

Kategori: Allmänt

Ja, konfidensintervall var det på tapeten i förmiddags. Loggade in på jourdialogen och fick det bekräftat för oss att det var överflödigt att räkna på, GÖTT! Anna och Emma var också på dialogen, saknar dom små äggen. Och Bettan såklart! Jag dööööör nästan varje dag för Bettan skull :) :)

Skypade med Jonna efter ungefär tusen år, en mycket trevlig lite stund som avbröts av en Arriba-man hängandes på ringklockan. Och det var goda nyheter som hängde på dörrn. Muntliga i alla fall. Ryktet längs med innergården är ju inte så uppmuntrande så att säga men trampa runt och oroa sig för något man inte vet är ju lika meningsfullt som att fiska i en vattenpöl. Spring inte nerför en brant trappa om du inte vill stå på öronen så att säga..!

På torsdag ska preliminärt slutmanus in på B-uppsatsen och små gospelkörer sjunger frälsande toner på mina axlar. Ljuset i tunneln, sommaren! Kvällar och helger utan en konstant nagel i ögat, även kallad hjärtklappning, ångest, panik och allt sånt där.. Men lugn i storm, man ska inte ropa hej.......

Kommentarer


Kommentera inlägget här: